Per mi la experiència ha estat molt i molt positiva. Des de l’inici m’he sentit molt acompanyada i cuidada. En el procés per arribar a ser mare et pots sentir de vegades molt vulnerable… S’agraeix moltíssim el tracte càlid i proper de la Xelo i fer una teràpia què t’ajuda a sentir-te millor per dins i per fora.

Elisa

L’acupuntura ja m’agradava. Però fer-ho de la mà de l’Ana és altra cosa. La seva empatia i implicació valen or. La curació necessita d’una vocació com la seva.

Imma

Tinc 45 anys. Portava 3 anys intentant quedar embarassada de forma natural i finalment vaig decidir anar a una clínica de fertilitat. Vaig començar a fer acupuntura amb la Xelo, coneixia amigues que havien fet teràpia amb ella i els havia funcionat molt bé. 

L’edat és un factor que no jugava al meu favor… Amb l’ajuda de l’ acupuntura, els consells de la Xelo sobre alimentació i com cuidar el meu cós… també vaig prendre herbes xineses per preparar el meu cós en cada moment del procés: va ser essencial per tenir cos i ment en plena forma. Em vaig quedar embarassada amb el primer transfer d’Embrió! Moltes i moltes gràcies per tot Xelo, mai podré agrair-te tot el què has fet per mi!

Núria

La Xelo és una excel·lent professional. Si cal fer 73 km perquè ens visiti la Xelo, els tornarem a fer el dia que tinguem ganes de que l’Aniol tingui un germanet o una germaneta.
Gràcies Xelo!!

Ester i Marta

Xelo m ha acompanyat amb sessions d’acupuntura al llarg del tractament de FIV, dos embarassos i la preparació als parts. Sempre savia el què jo o el meu còs necessitaven en cada moment, ajudant-me a quedar-me embarassada al primer intent de FIV. 

Gràcies a la seva acupuntura em sentia molt ben preparada per al  part, amb molta energia i sense por, i vaig tenir dos parts meravellosos sense anestèsia. Gràcias Xelo per tot!!

Nadine

Vaig conèixer l’Ana per recomanació d’una amiga i des del primer dia em vaig sentir molt a gust. Vam fer algunes sessions per preparar les in vitros i, més endavant, per preparar-me pel part. Estic totalment convençuda que van estar de gran ajuda durant tot el procés i molt feliç que l’Ana posés el seu granet de sorra per a aquesta gran aventura que va començar fa 7 mesos.

Sandra

Fa més d’un any què faig sessions d’acupuntura amb Ana. Jo volia suport en el procés del tractament de fertilitat. I aquí estic, embarassada i feliç de seguir rebent ajuda per la propera etapa. Per mi va ser una sort i una benedicció trobar-la.

Natàlia

Estimada Xelo, mai havia fet acupuntura abans de conèixer-te i vaig anar a la teva consulta perquè em preparava per una fecundació in vitro. Gràcies per agafar-me de la mà amablement ajudant-me a escoltar el meu cos, estimar-me i cuidar-me.

En cadascuna de les nostres trobades vaig descobrir alguna cosa sobre mi… poc a poc em vas preparar amb “molt de cariño” i professionalitat… Porto amb mi tots els teus preciosos consells… i sobretot, avui el nostre somni és una meravellosa realitat!

Gràcies.

MB

Ana té un toc màgic a l’hora de realitzar les sessions. És càlida, comprensiva i súper respectuosa. En tot moment m’ha fet sentir acompanyada, i he notat què realment es preocupa per entendre el motiu pel què vas a la teràpia. He anat tant per problemes respiratoris com per dolor lumbar i, en el meu cas, les sessions han resultat súper efectives. Recomano a Ana sempre què puc, perquè la seva professionalitat i alts coneixements em fan sentir què estic en les millors mans.

No dubtis en demanar cita!

Antonela

Ana és pura calma i positivisme, ideals per a tot el procés FIV què vaig viure. Sap trobar la paraula i el gest exacte en qualsevol moment del tractament. El poder de l’acupuntura em va ajudar a aconseguir 2 betes positives, una no va prosseguir i l’altra es diu Iro i quasi té un mes. Gràcies Ana!

Arhoa